Algemene voorwaarden vastgoednieuws.nl

Vastgoednieuws.nl is hét persportaal van de vastgoedsector. Door het publiceren van berichten op vastgoednieuws.nl verzekeren organisaties zich er van dat hun boodschap onder de aandacht van de media komt.

PERS:

Pers gerelateerde partijen kunnen gratis een persaccount aanmaken om op de hoogte te komen en blijven van het laatste vastgoednieuws. Door het versturen van een e-mail bericht en/of een push bericht vanuit het portaal bent u altijd als eerste op de hoogte van het vastgoednieuws om dit vervolgens zelf te publiceren/plaatsen in de media waarvoor zij/hij verantwoordelijk is.

MARKTPARTIJEN:

Zelf gratis plaatsen op Vastgoednieuws.nl: Vastgoed partijen kunnen een persbericht plaatsen via het portaal Vastgoednieuws.nl. Uw boodschap komt onder de aandacht via het portaal zelf en van de pers / media. Plaats eenvoudig en geheel gratis uw bericht op hét persportaal van de vastgoedsector. Door publicatie op vastgoednieuws.nl komt uw bericht direct onder de aandacht van landelijke, regionale en branche-specifieke media. Dit is via het aanmaken van een account, gratis te verzorgen.

Plaatsing service Vastgoednieuws.nl: Via het mailen van uw bericht kunnen we het u makkelijk maken en de plaatsing voor u verzorgen. De kosten voor een eenmalige plaatsing zijn € 95,= excl. BTW.

Onbeperkt plaatsen op Vastgoednieuws.nl: via het onbeperkt plaatsen van uw berichten gedurende een jaar, middels een inlogaccount, verzekerd u zichzelf van gegarandeerde zichtbaarheid via een abonnement op deze dienst. Het abonnement gaat in op het moment van aanmelding en is geldig voor 1 jaar. Het plaatsingsabonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd voor de periode van 1 jaar. De kosten voor het plaatsingsabonnement zijn per jaar € 1.995,00 excl. BTW.

Persbericht laten opstellen via Vastgoednieuws.nl: Wilt u de media bereiken en heeft u zelf niet de tijd of de expertise om een persbericht te schrijven? Laat onze communicatieprofessionals uw persbericht opstellen en breng uw boodschap via vastgoednieuws.nl onder de aandacht van landelijke, regionale en branche-specifieke media. Onze tekstschrijvers zullen aan de hand van persoonlijk contact, een inventarisatie maken van uw wensen en zo een gedegen bericht voor u opstellen.

Onder een persbericht wordt verstaan een bericht van maximaal 450 woorden, dit wordt afgehandeld via de onderstaande 5 stappen. Mochten de wensen anders zijn, en er een ander soort bericht of doelstelling aan het item hangen, waardoor het bericht langer wordt of er meer tijd kwijt is aan het bericht dan de 5 onderstaande stappen, dan wordt er in overleg een meerprijs in rekening gebracht.

Na het invullen van uw gegevens en aanvraag, wordt er contact met u opgenomen per e-mail en in 4 stappen een bericht opgesteld.

In vijf stappen een professioneel persbericht:

Stap 1 U als afnemer levert input voor het persbericht. Deze informatie kan kort en bondig zijn aan de hand van de vijf W’s (wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe?). Tevens wordt de zogenoemde noot voor de redactie door de afnemer aangeleverd. Dit zijn de naw-gegevens bij wie journalisten, die meer over de inhoud van het persbericht willen weten terecht kunnen.

Stap 2 U als afnemer en tekstschrijver hebben kort telefonisch contact over de inhoud van het persbericht.

Stap 3 Tekstschrijver schrijft in concept het persbericht en levert deze tekst binnen 48 uur na telefonisch overleg via e-mail bij afnemer aan.

Stap 4 U als afnemer reageert per e-mail op het persbericht. De reactie op de tekst het liefst via track/changes of in elk geval duidelijke aanvullingen of wijzigingen.

Stap 5 Tekstschrijver verwerkt de aanvullingen en maakt het persbericht definitief. Het persbericht is dan ook klaar voor verzending naar de bij Vastgoednieuws aangesloten media en (freelance)journalisten en plaatsing op www.vastgoednieuws.nl

Kosten Persbericht laten opstellen vastgoednieuws.nl. De kosten voor uw persbericht laten opstellen door onze communicatieprofessionals is een eenmalig tarief van € 395,= excl. BTW en incl. plaatsing op het persportaal Vastgoednieuws.nl

Gebruiksrecht plaatsingsabonnement:
Het gebruiksrecht van de internetsite is uitsluitend bestemd voor één bedrijf, gevestigd zoals opgegeven bij de aanmelding. Delen van het abonnement met andere bedrijven of bijkantoren door uitwisseling van inloggegevens is niet toegestaan. Indien door Vastgoednieuws.nl wordt vastgesteld dat een abonnement door meerdere bedrijven wordt gebruikt, wordt het abonnement onmiddellijk stopgezet en vindt geen restitutie plaats van abonnementsgelden. Tevens zal aan de bedrijven die ongevraagd en dus oneigenlijk gebruik hebben gemaakt van onze nieuwsdiensten € 1.995,00 excl. BTW. aan kosten in rekening worden gebracht (een jaarabonnement).

Plaatsingsvoorwaarden: bij het plaatsen van een bericht wordt een melding gemaakt dat het om een origineel persbericht gaat en rechten vrij te gebruiken is. Vastgoednieuws.nl is en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de berichten die vastgoednieuws.nl publiceert. Vastgoednieuws.nl kan zich voorbehouden een bericht niet te plaatsen als dat niet past bij de voorwaarden of gedachtegoed van Vastgoednieuws.nl. De klant kan naar eigen inzicht berichten plaatsen en activeren. Indien Vastgoednieuws.nl fouten ziet staan in de berichten is zij gerechtigd om deze naar eigen inzicht aan te passen.

Facturatie:
Na het plaatsen van een order voor een abonnement ontvangt u een bevestiging en binnen 10 werkdagen een factuur, of verzoek tot online betaling, op het door u aangegeven facturatiegegevens. Indien deze factuur niet binnen de termijn van 30 dagen wordt voldaan, wordt de toegang tot de website geblokkeerd, in afwachting van de betaling.

Opzeggingen:
Opzegging van het jaarabonnement dient 1 maand voor het verlopen van het abonnement plaats te vinden. Indien de opzegging niet binnen de opzegtermijn valt, wordt uw abonnement stilzwijgend verlengd voor de periode van 1 jaar. Opzeggingen dienen onder vermelding van uw naam-, adres en woonplaatsgegevens, schriftelijk of per mail op finance@vastgoednieuws.nl te worden doorgegeven aan Vastgoednieuws.nl, t.a.v. administratie, Hogeweg 19, 2042 GD Zandvoort. Vermeld s.v.p. hierbij "opzegging abonnement Vastgoednieuws.nl". Vastgoednieuws.nl hecht veel waarde aan de reden van uw opzegging, wilt u de reden vermelden?

Indien u geen toegang meer heeft tot het persplatform of zijn er andere vragen, kunt u ons bereiken via 023-743 49 09.

Met vriendelijke groet,

Team Vastgoednieuws.nl