26
nov

Webinar: Bedrijfshoreca als verbindende waarde voor kantoorvastgoed

09:51 - 11:00

Wat kunt u verwachten?

De functie van het kantoor is aan het veranderen. Het traditionele kantoor, waar alleen plaats was voor werk, vergaderen en een lunchruimte maakt in een rap tempo plaats voor een flexibele, vriendelijke en toegankelijke werkplek waar ontmoeting en kennis delen veelal centraal staan. De bedrijfshoreca neemt in deze transitie een steeds grotere rol in. Er wordt hiermee steeds meer ingespeeld op de behoefte van het personeel én de bezoekers. Want de bedrijfshoreca openstellen voor externen is allang geen uitzondering meer.    
 

In deze webinar ‘Bedrijfshoreca als verbindende waarde voor kantoorvastgoed’ gaan Michiel van Noort en Tijmen Snel van First Mate Consultancy & Concepts in gesprek met Frank Veldhof, operationeel directeur van Hutten Catering.


Aan bod komen de veranderende behoefte en het gebruik van de kantooromgeving, wordt ingegaan op de trends en ontwikkelingen binnen bedrijfshoreca en op de toetreding van, op het oog, branchevreemde spelers met nieuwe concepten.

 

Aanmelden?
Deelname aan het webinar van 26 november is gratis. Klik hieronder op aanmelden en vul het formulier in of stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'Webinar: Bedrijfshoreca als verbindende waarde voor kantoorvastgoed'. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden. 


Over First Mate

First Mate Consultancy & Concepts adviseert, bedenkt en realiseert onderscheidende en financieel haalbare horeca en leisure concepten voor gebieden en gebouwen en vindt de best passende horeca en leisure exploitanten in opdracht van vastgoedpartijen.