3
dec

Webinar: Verhuurhypotheken voor beleggers

10:00 - 11:30

Wat kunt u verwachten?

Met een verhuurhypotheek (of investeringshypotheek) kun je in tegendeel tot een eigen woninghypotheek, een woning financieren om deze vervolgens te verhuren. Maar hier komt best wat bij kijken.

Tot welk bedrag kun je lenen? Welke hypotheekverstrekker heeft de laagste rente?
Met welke kosten dien ik rekening te houden? Hoeveel moet ik aflossen? Kan een bouwdepot?

Tijdens dit webinar vertelt Thierry Stokkink, oprichter van Thuiz Hypotheken en zelf ook vastgoedinvesteerder, hoe de verhuurhypotheek werkt voor zowel de beginnende als de ervaren vastgoedbelegger en wat de verschillen zijn.

Thuiz Hypotheken adviseert en bemiddelt,  met een team van 11 collega's, beginnende en ervaren vastgoedbeleggers bij het financieren van vastgoed.

Onderwerpen op een rij
De focus zal daarbij liggen op het vergelijkingen van de verhuurhypotheken voor de startende, ervaren en zeer ervaren vastgoedbelegger. 

Maar ook de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Top 50 investeringsgebieden
  • Welke taxateurs mogen voor welke hypotheekverstrekkers taxeren?
  • Vergelijking tijdelijke financiering (overbrugging voor vastgoed)
  • Hoe je in de startblokken kunt staan om te bieden

Tevens zal er ruimte zijn voor het stellen van vragen. Het webinar zal plaatsvinden op donderdag 3 december van 10.00- 11.30 uur.


Aanmelden?
Deelname aan het webinar van 3 december is gratis. Klik hieronder op aanmelden en vul het formulier in of stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'Webinar: Verhuurhypotheken voor beleggers'. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden.