1
dec

Webinar: No Hands Real Estate Management- Dé innovatie in property management

14:00 - 15:00

Wat kunt u verwachten?

“No Hands Real Estate Management: dé innovatie van 2020 voor vastgoedbeleggings- en Property Management Organisaties! Een groot gedeelte van de periodiek terugkerende werkzaamheden van het Property Management kan vanaf nu daadwerkelijk zonder tussenkomst van mensenhanden worden uitgevoerd!

In het webinar ‘No Hands Real Estate Management’ neemt Bas Janssen van Bloxs u mee in de wereld van innovatie binnen Property Management.

 


In het webinar ‘No Hands Real Estate Management’ neemt Bas Janssen van Bloxs u mee in de wereld van innovatie binnen property management.  
 

Er zal onder andere ingegaan worden op de mogelijkheden in het automatiseren van deze processen, welke voordelen er bij u te behalen zijn en hoe eenvoudig de software in gebruik is.
 


 

Aanmelden?

Deelname aan het webinar van 1 december is gratis. Klik hieronder op aanmelden en vul het formulier in of stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. ' Webinar: No hands real estate management'. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden.


Over Bloxs
Bloxs ontwikkelt innovatieve software voor professionele vastgoedbeleggingsorganisaties en Property Management Organisaties. Bloxs omvat vele functionaliteiten op het gebied van CRM, alle soorten gebouwen en contracten en beschikt als enige (Nederlandse) ERP softwareleverancier voor de vastgoedsector over een volledig geïntegreerde, op vastgoed afgestemde, financiële basis. Een afzonderlijk boekhoudpakket is daarom niet nodig. Bloxs automatiseert vastgoedprocessen, genereert inzicht en is eenvoudig in gebruik.