2
dec

Webinar: Regel de klantenservice voor je huurders makkelijk en snel

13:30 - 14:30

Wat kunt u verwachten?

Huurders willen op allerlei manieren communiceren met de verhuurder en verwachten snel een goed en eenduidig antwoord. Als verhuurder wil je dit ook: efficiënt klantcontact leidt tot tevreden klanten én voorkomt onnodige extra contacten. Met slimme klantenservicesoftware kun je dit proces heel eenvoudig inrichten. Of huurders nu contact opnemen via WhatsApp, chat of telefoon. Een goed digitaal platform verzamelt, beheert en organiseert feilloos de klantcontacten, verzoeken, afspraken en zaken en taken die hieruit voortkomen.

 

In dit webinar geeft Frank Blom van Kubion een introductie over klantenservice in de vastgoedsector. Tegelijk demonstreert hij hoe de software van Kubion helpt om tijd, gemak en goede service te creëren voor klanten én collega’s. Kubion is gespecialiseerd in de vastgoedsector, waar klanten huurders zijn.

Kubion: goede klantenservice bieden hoeft niet moeilijk te zijn. Je moet het wel goed organiseren.
 

Aanmelden?

Deelname aan het webinar van 2 december is gratis. Klik hieronder op aanmelden en vul het formulier in of stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. ' Webinar: regel de klantenservice voor je huurders makkelijk en snel'. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden.