30
jun

Meer rendement door de juiste technologie

Cool Classic Club, Energiestraat 3, 1411 AN Naarden

15:30 - 17:00

Wat kun je verwachten?

OSRE organiseert met Cool Classic Club een fysiek evenement waarbij diverse sprekers verder in zullen gaan op de visie en missie van OSRE.

De zomer staat voor de deur en langzamerhand komen er steeds meer versoepelingen, waar we allemaal veel energie van krijgen. Reden genoeg om fysiek af te spreken na een lange tijd digitaal werken. OSRE heeft daarom met de Cool Classic Club de krachten gebundeld en binnenkort organiseren zij hun 1e fysieke event op een toplocatie!

Tijdens het evenement op 30 juni komen er diverse onderdelen aan bod; zo is er een welkomstwoord door Robbert Buijs, Mede oprichter van OSRE en 3 jaar geleden een ommezwaai gemaakt om zijn hart te volgen en actief te worden in de klassieke autobranche.

Jurjen Thomas gaat met Lexence het gesprek aan over hoe beleggers meer rendement kunnen behalen op hun portefeuille door op de juiste manier gebruik te maken van nieuwe technologische innovaties zoals Ockto.

Geen geslaagd event zonder een echte borrel; daarom zal de middag worden afgesloten met een hapje en een drankje en uiteraard de mogelijkheid de unieke collectie auto’s van de Cool Classic Club te bewonderen.

Doelgroep: Het event is bedoeld voor vastgoedbeleggers en projectontwikkelaars op C-level. 

 

Programma

15:30 Inloop en ontvangst
 

16:00 Welkomstwoord door Robbert Buijs, Mede oprichter van OSRE en 3 jaar geleden een ommezwaai gemaakt om zijn hart te volgen en actief te worden in de klassieke autobranche.


 

16:20 Verhuren op basis van brondata - what’s next?

Jurjen Thomas founding partner en CEO van OSRE over de onlangs gelanceerde integratie met Ockto, waardoor het verhuurproces voor zowel huurder als verhuurder nog eenvoudiger is geworden.

Jip Spierings, advocaat en partner bij Lexence advocaten zal bijstaan om eventuele juridische vragen te beantwoorden.


17:00 Aanvang netwerkborrel

 

Aanmelden?
Deelname is kosteloos. Klik hieronder op aanmelden en vul het formulier in of stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'OSRE-Meer rendement door de juiste technologie '. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden. 

OSRE is de organisator van dit event. Vastgoedjournaal stuurt uw gegevens door naar OSRE en zij bepalen wie er toegang krijgt. Dit event is toegankelijk voor beleggers en ontwikkelaars op directie en managementniveau. Nadat u een bevestiging heeft ontvangen van OSRE is uw aanmelding definitief.