4
nov

Webinar: Brandveilig verduurzamen- valkuilen en tips

09:50 - 11:00

Voor veel vastgoedeigenaren en -beheerders ligt er een opgave om op korte termijn hun bedrijfsvastgoed te verduurzamen. Weet u welke brandveiligheidsrisico’s u introduceert met de verduurzaming van uw gebouw? Bij het verduurzamen van een gebouw wordt er vaak gekeken naar isolatie van de gebouwschil en installaties, zoals PV-panelen. Dit zijn ook direct toepassingen waarbij brandveiligheid een belangrijke rol speelt.

In dit gratis webinar ‘Brandveilig verduurzamen; valkuilen en tips’, nemen Arjan Bertelink, Commercieel Manager SGS Search en Synneva Rusman, Senior Adviseur Brandveiligheid SGS Floriaan u mee in de wereld van energiebesparing en brandveiligheid. Met welke risico’s krijgt u te maken en hoe kunt u deze minimaliseren? 


Wanneer? Donderdag 4 november
Hoe laat?  Van 10.00 tot 11.00 uur
Waar?        Online

 

Aanmelden?
Deelname aan de webinar van 4 november is gratis. Klik hieronder op aanmelden en vul het formulier in of stuur een mail met daarin je gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. ‘Brandveilig verduurzamen; valkuilen en tips’. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden.