13
okt

Eindhovense Vastgoedborrel 2022

Fifth NRE terrein, Gasfabriek 5, 5613 CP Eindhoven

17:00 - 19:00

Op donderdag 13 oktober organiseert Vastgoedjournaal de jaarlijkse Eindhovense Vastgoedborrel. De perfecte gelegenheid om te netwerken met de Eindhovense vastgoedsector. De toegang is gratis, komt u ook?

Onderaan de pagina is de aanmeldknop.

Diverse beroepsgroepen uit de vastgoedsector komen samen op deze borrel om op informele wijze kennis te maken met elkaar. Of uiteraard de band met bestaande relaties weer aan te halen. Kortom, een nuttige bijeenkomst die u niet mag missen als u actief bent in de regio Eindhoven.

De entree is geheel gratis, de borrel is van 17.00 tot 19:00 uur. De hapjes worden aangeboden door Vastgoedjournaal en onze sponsoren. Alleen de drankjes zijn voor eigen rekening. De borrel vindt plaats bij Fifth NRE, NRE-terrein, Gasfabriek 5 te EIndhoven.

U kunt ook supporter worden van de borrel, vraag naar de mogelijkheden. Mail aan events@vastgoedjournaal.nl of bel 023-743 49 09.

Omdat u zich gratis aanmeldt voor deze borrel gaat u akkoord met het ontvangen van onze dagelijkse gratis nieuwsbrief waarin het laatste vastgoednieuws en events in de sector staan. U kunt zich ook weer afmelden voor deze nieuwsbrief.
 

Sponsoren: