20
jun

Webinar: Razendsnel huurders screenen zonder gedoe met documenten met Ockto

10:00 - 11:00

Heb jij als woningverhuurder genoeg van het tijdrovende proces om alle benodigde documenten voor huurdersscreening te verzamelen en te controleren ? Het kan veel efficiënter! Ockto verzamelt alle benodigde brondata razendsnel, zonder gedoe en AVG-proof in één app. 

Schrijf je nu in voor ons Webinar met Tim Bijvoet van Ockto, waar je ontdekt hoe Ockto het aanleveren van allerlei documenten voor huurders onnodig maakt en fraude elimineert. Tijdens het Webinar wordt uitgelegd wat brondata precies is, welke documenten komen te vervallen en hoe dit het screeningproces versnelt en vereenvoudigt. 

  

De voordelen van brondata 
Met Ockto hoef je als verhuurder voor het verkrijgen van brondata slechts 5 minuten de tijd te nemen. Via Ockto haalt de huurder de benodigde gegevens zoals inkomsten- en belastinggegevens rechtstreeks op bij banken en overheidsinstellingen zoals de Belastingdienst en het UWV. Dit verzekert de betrouwbaarheid van de gegevens en voorkomt de noodzaak om de door huurders aangeleverde gegevens te dubbelchecken omdat manipulatie van de gegevens onmogelijk is. De verwerking van gegevens door Ockto is veilig en AVG-compliant. 

Direct een compleet dossier 
Met Ockto heb je in één keer een compleet dossier, dat direct klaar is voor interne verwerking of automatisering van opvolgende processen. Zo zou je als verhuurder met deze gestandaardiseerde data van Ockto een geautomatiseerde beslisboom kunnen inrichten om te bepalen of de huurder voldoet. 

Schrijf je nu in voor ons webinar en ontdek hoe je het screeningproces voor huurders snel en eenvoudig kunt maken met Ockto. Deelname aan het Webinar is gratis. 


Aanmelden? 
Deelname aan het webinar op 20 juni is gratis. Meld je hieronder aan met je Vastgoedjournaal.nl-account of stuur een e-mail met daarin je contactgegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. ‘Webinar: Razendsnel huurders screenen zonder gedoe met documenten met Ockto’.