29
jun

Apeldoornse Vastgoedborrel 2023

Restaurant De Bon Vivant, Loolaan 42, 7315 AC Apeldoorn

17:00 - 19:00


Op donderdag 29 juni organiseert Vastgoedjournaal de 2e Apeldoornse Vastgoedborrel. De perfecte gelegenheid om te netwerken met de Apeldoornse vastgoedsector. De toegang is gratis, komt u ook?

Onderaan de pagina is de aanmeldknop. 

Diverse beroepsgroepen uit de vastgoedsector komen samen op deze borrel om op informele wijze kennis te maken met elkaar. Of uiteraard de band met bestaande relaties weer aan te halen. Kortom, een nuttig moment dat u niet mag missen als u actief bent in de regio Apeldoorn. 

De entree is geheel gratis, de borrel is van 17.00 tot 19:00 uur. De hapjes worden aangeboden door Vastgoedjournaal en onderstaande sponsoren, drankjes zijn voor eigen rekening.

Locatie: Restaurant De Bon Vivant, Loolaan 42, 7315 AC Apeldoorn

U kunt ook supporter worden van de borrel, vraag naar de mogelijkheden. Mail aan events@vastgoedjournaal.nl of bel 023-743 49 09.

Graag tot ziens op 29 juni!

Omdat u zich gratis aanmeldt voor deze borrel  gaat u akkoord met het ontvangen van onze dagelijkse gratis nieuwsbrief waarin het laatste vastgoednieuws en events in de sector staan. U kunt zich ook weer afmelden voor deze nieuwsbrief.

Sponsoren