27
jun

Apeldoornse Vastgoedborrel 2024

Sizzles at the Park, Kerklaan 17, 7311 AA Apeldoorn

17:00 - 19:00


Op donderdag 27 juni organiseert Vastgoedjournaal de 3e Apeldoornse Vastgoedborrel. De perfecte gelegenheid om te netwerken met de Apeldoornse vastgoedsector. De toegang is gratis, komt u ook?

Onderaan de pagina is de aanmeldknop. 

Diverse beroepsgroepen uit de vastgoedsector komen samen op deze borrel om op informele wijze kennis te maken met elkaar. Of uiteraard de band met bestaande relaties weer aan te halen. Kortom, een nuttig moment dat u niet mag missen als u actief bent in de regio Apeldoorn. 

De entree is geheel gratis, de borrel is van 17.00 tot 19:00 uur. De hapjes worden aangeboden door Vastgoedjournaal en onderstaande sponsoren, drankjes zijn voor eigen rekening.

Locatie: Sizzles at the Park, Kerklaan 17, 7311 AA Apeldoorn 
Sizzles at the Park is goed bereikbaar met het openbaar vervoer; het station ligt op slechts 10 minuten loopafstand en beschikt over ruime, gratis parkeergelegenheid.

U kunt ook supporter worden van de borrel, vraag naar de mogelijkheden. Mail aan events@vastgoedjournaal.nl of bel 023-743 49 09.

Graag tot ziens op 27 juni!

Omdat u zich gratis aanmeldt voor deze borrel  gaat u akkoord met het ontvangen van onze dagelijkse gratis nieuwsbrief waarin het laatste vastgoednieuws en events in de sector staan. U kunt zich ook weer afmelden voor deze nieuwsbrief.

Sponsoren