18
sep

Hoogbouwcongres 2024: Lessons from the Big Apple

Kinepolis Jaarbeurs, Jaarbeursboulevard 300 in Utrecht

12:00 - 18:00

Stichting Hoogbouw 40 years 

Het is een bijzonder jaar voor Stichting Hoogbouw, we vieren namelijk ons veertigjarig bestaan. Vanwege het jubileum hebben we eerder dit jaar een reis naar the Big Apple gemaakt. Tijdens deze reis zijn de meest vooraanstaande bedrijven op het gebied van hoogbouw bezocht. De thema's ontwerp, mobiliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid zijn belicht. Ook is er met elkaar van gedachten gewisseld over de toekomst van stedelijke ontwikkelingen. De ervaringen die we hier hebben opgedaan, hebben de missie van Stichting Hoogbouw versterkt om hoogbouw te promoten als een levensvatbare en veerkrachtige oplossing voor stedelijke groei. Dit willen we graag met jullie delen tijdens het komende Hoogbouwcongres. 
 

Daarom hebben we twee gasten uitgenodigd uit het epicentrum van de hoogbouwinnovatie: New York City. Fatih Yalniz, senior vice president WSP, en Roberto Otero, associate principal SHoP Architects, laten hun innovatieve benaderingen van hoogbouw en stedelijke planning zien en geven stof tot nadenken over hoe we onze steden op een toekomstbestendige manier kunnen vormgeven.
 

Tijdens dit hoogbouwcongres willen we deze “Lessons from the Big Apple” met jullie delen, blikken we terug op de afgelopen veertig jaar met Emiel Arends, stedenbouwkundige Amsterdam & Rotterdam, maar we kijken ook vooruit naar de komende veertig jaar met Mathew Vola, Arup fellow and director specialising in computational design.

Programma globaal:
12:00 uur Ontvangst met een lunch 
13:00 uur Opening congres door dagvoorzitter Erik Faber, partner Fakton & voorzitter bestuur Stichting Hoogbouw
16:30 uur Afsluiting met een feestelijke borrel
18:00 uur Einde 


Inschrijven
De kosten voor deze dag bedragen 395 euro excl. BTW p.p. voor niet-abonnees. Heeft uw bedrijf een abonnement op Vastgoedjournaal dan krijgt u 100 euro korting. Abonnees van Vastgoedjournaal.nl betalen dus 295 euro excl. BTW.

NB Donateurs van de Stichting Hoogbouw worden in verband met reductie vriendelijk verzocht zich aan te melden via info@hoogbouw.nl

U kunt ook supporter worden van dit congres voor 1250 euro excl. BTW, dit is incl. entree voor één persoon. Als supporter wordt uw bedrijfslogo vermeld bij het programma op de site en op de openingssheet tijdens het congres. Verzending banner, minimaal éénmaal, in de eventnieuwsbrief.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

Aanmelden?
Klik hieronder op aanmelden en vul het formulier in of stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl  o.v.v. 'Congres Hoogbouw 2024'. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden.