11
jun

Webinar: Hoe ontwikkel je toekomstbestendige horeca en leisure voor gebieden en gebouwen?

09:50 - 11:00

Bij (her)ontwikkeling van gebieden en gebouwen wordt horeca en leisure nog vaak als sluitpost ingezet om enerzijds ‘levendigheid’ toe te voegen en om de totale projectexploitatie rondgerekend te krijgen. Passende ontwikkeling van toekomstbestendige concepten die aansluiten op de beoogde doelgroepen wordt meer dan ooit essentieel.

In 2019, in de hoogconjuctuur van de horeca, gingen er echter al geluiden op dat er een overaanbod van de horeca aanwezig was waardoor een flink aantal ondernemers nauwelijks een rendabel exploitatie draaiden. Met de coronacrisis wordt dit bewezen. De verwachting is dat minimaal 40% failliet gaat. Nu is het moment om zorgvuldig te kijken naar de realisatie van nieuwe horeca. Een goede balans tussen het horeca en leisure aanbod, dat aansluit op de behoefte van de beoogde doelgroepen is essentieel.

First Mate ontwikkelt doelgroepgerichte horeca- en leisureconcepten op basis van onderzoek en data. Wij nemen beleggers, projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders mee in de marktsituatie, de komende uitdagingen en de aanpak om toekomstbestendige horeca te ontwikkelen en de juiste exploitanten te vinden.

Op 11 juni praten Daniëlle Leeman en Michiel van Noort van First Mate u in een uurtje bij over onderstaande onderwerpen.

 

Programma

  • Marktsituatieschets van de hotellerie, restaurantbranche en de leisure.
  • Aanpak gerichte ontwikkeling van horeca- en leisure concepten bij gebieds- en gebouw ontwikkeling.
  • Aanpak gerichte werving & selectie marktpartijen.
  • Q&A.

 

Aanmelden?
Deelname aan het webinar van 11 juni is gratis. Klik hieronder op aanmelden en vul het formulier in of stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'Webinar: toekomstbestendige horeca en leisure'. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden.