7
jul

Webinar Engels vastgoedjargon: Onderhandelen en overtuigen met impact

15:00 - 16:00

Wat kunt u verwachten?

De vastgoedbranche in het algemeen, en de woningmarkt in het bijzonder, worden steeds internationaler. Daarom krijg je als makelaar, investeerder of ontwikkelaar vaker met internationale klanten te maken. Belangrijk dus om ook in het Engels voldoende toegerust te zijn om je vak optimaal te kunnen uitoefenen.
 

Programma

Taalcentrum-VU is specialist in vastgoedcommunicatie, in deze webinar combineren zij hun 30 jaar ervaring als vertaalbureau en trainingsbureau. Sue Soltis, trainer bij Taalcentrum-VU neemt je mee in de wereld van Engels vakjargon, krachtige formuleringen en beter uit de hoek komen in onderhandelingen.

  • Vastgoedjargon: het vergroten van je woordenschat
  • Activeren van je passieve vocabulaire, vaste woordcombinaties en false friends
  • Voorbeeldzinnen bij onderhandelen: samenvatten en vooruitblikken, bevestigen en afwijzen
  • Krachtige woorden: overtuigen in je salespitches
  • Tips en trucs: terminologie opzoeken en slim bronnen raadplegen

Deze webinar is geschikt voor iedereen die actief is in de vastgoedbranche. Van makelaar tot ontwikkelaar en van investeerder tot taxateur.

 

Aanmelden?
Deelname aan het webinar van 7 juli is gratis. Klik hieronder op aanmelden en vul het formulier in of stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'Webinar: Vastgoed Engels: Onderhandelen en overtuigen met impact'. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden.