Op 4 december start Amvest, samen met bouwer Sprangers, met de bouw van Jonas op IJburg in Amsterdam. Wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling en Duurzaamheid Marieke van Doorninck en Amvest CEO Heleen Aarts, zullen gezamenlijk de symbolische startbouwhandeling verrichten. Wij nodigen u van harte uit om bij dit moment aanwezig te zijn.

Amvest is al vanaf het ontstaan van IJburg als gebiedsontwikkelaar en belegger betrokken bij deze bijzondere stadswijk in Amsterdam. Jonas vormt het sluitstuk van de centraal op IJburg gelegen haven van IJburg. Dit bijzondere, duurzame woongebouw wordt het kloppende hart van de wijk en een van de eerste woongebouwen van Nederland met een BREEAM-outstanding certificaat. Bijzonder aan dit project is de community, met publieke en gemeenschappelijke ruimtes. Jonas ligt aan de toekomstige IJburgbaai en refereert aan de legende Jonas en de Walvis. Er zullen uiteindelijk 273 huur- en koopwoningen worden gerealiseerd.

Wij ontvangen u graag op woensdag 4 december om 15.00 uur bij Café NAP op de Krijn Taconiskade 124, 1087 HV Amsterdam. Rond 16.00 uur is het programma afgelopen.

RSVP naar: mheringa@amvest.nl