Opening Intertoys winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Opening Intertoys winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Nieuwe Intertoys XL heeft haar deuren geopend in winkelcentrum Heuvel Eindhoven

3W real estate is verheugd te delen dat Intertoys haar deuren heeft geopend op een nieuwe locatie in het winkelcentrum. De winkel breidt uit naar een flagshipstore conform het Intertoys XL concept, wat het commitment aan winkelcentrum Heuvel onderstreept.

Meer dan 1200m2 winkelervaring

De nieuwe locatie, gelegen in het hart van het winkelcentrum, bestaat uit een entree op de begane grond ontsloten met een kindvriendelijke trap en personenlift naar de eerste verdieping van ruim 1.000m2. Bezoekers van de Heuvel kunnen in deze Intertoys XL genieten van de nieuwste trends op het gebied van speelgoedartikelen voor jong en oud.

Naast de frisse uitstraling van het nieuwste Intertoys concept, is een bijzonder aspect van deze locatie dat de winkelketen heeft gezorgd voor een energie zuinige klimaatbeheersing door het plaatsen van geavanceerde WKO (Warmte Koude Opslag) gekoppelde waterpompen en daarmee bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Over 3W

3W is een creatieve ontwikkelaar die aangename plekken realiseert waar mensen graag wonen, werken, verblijven en elkaar ontmoeten. Met onze projecten willen wij een bijdrage leveren aan het creëren van duurzame gebieden die antwoord geven op maatschappelijke opgaven.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl