PERSBERICHT
Houten, 13 december 2019

KBR Bouw en Onderhoud en KBR Service en Onderhoud overgenomen en gaan door onder Mainstaete Groep

Recent is er overeenstemming bereikt met de curator over de overname van de activiteiten van KBR Bouw en Onderhoud B.V. uit Zwijndrecht en KBR Service en Onderhoud B.V. uit Amsterdam. Beide bedrijven gaan door onder Mainstaete Groep B.V. Mainstaete Groep heeft hiermee drie vestigingen opererend vanuit Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Bij de groep werken 60 vaklieden met een verwachte omzet in 2020 van ca. € 10 miljoen.

De overname van KBR past in de groeistrategie van Mainstaete Groep. De bedrijven passen goed bij elkaar en hebben dezelfde klantgerichte instelling. Door de overname krijgt Mainstaete Groep een sterkere positie in de regio’s Amsterdam en Rotterdam en ontstaat een bedrijf dat nog meer kwaliteit en continuïteit kan bieden. Onze klanten zullen hier zeker voordeel van ervaren.

Mainstaete en KBR betreuren de recent ontstane continuïteitsproblemen, maar zijn verheugd over de snelle doorstart. De vele medewerkers die meegaan na de overname wordt een mooi perspectief geboden en de continuïteit voor de klanten van KBR wordt hiermee gewaarborgd.

Over Mainstaete
Mainstaete is een dienstverlenend onderhoudsbedrijf met alle vakdisciplines onder één dak inclusief 24/7 calamiteitenservice. Een compleet onderhoudsbedrijf voor vastgoedeigenaren in commercieel vastgoed, pensioenfondsen, woningcorporaties en verzekeringspartijen voor schade en herstel in natura.