Wayland Real Estate rondt ontwerpfase af en start verkoop Business ParkRand fase 1

Wayland Real Estate rondt ontwerpfase af en start verkoop Business ParkRand fase 1

In april 2023 ondertekende Wayland Real Estate en GEM Park Triangel de koop- en realisatieovereenkomst voor Business ParkRand. Inmiddels is de ontwerpfase afgerond en is de verkoop van de eerste fase gestart. In deze fase worden 184 garageboxen, 24 business units, 3 bedrijfsruimtes en 2 kantoren ontwikkeld.

Business ParkRand is uniek in de omgeving. Het businesspark wordt direct aan de nieuwbouwwijk Park Triangel gerealiseerd. Een terrein als Business ParkRand op deze afstand is er nog niet voor inwoners van Park Triangel. Met de garageboxen richt de ontwikkeling zich niet alleen op ondernemers, maar ook op particulieren.

Daarbij is qua materiaalgebruik rekening gehouden met de aangrenzende nieuwbouwwijk Park Triangel. Zo worden er in vergelijking met andere bedrijventerreinen veel gebruik gemaakt van groen. Dit is een mooi aanzicht voor de inwoners van Park Triangel en ook een pluspunt voor de bedrijven die zich gaan vestigen op het terrein. “Het zal de mensen die straks het bedrijventerrein oprijden direct opvallen. Meer groen heeft een positief effect op het welzijn van de mens en is representatief voor het bedrijf. Daarnaast zorgt meer groen voor betere waterberging en minder hittestress.”, Dennis Vijftigschild, projectmanager Wayland Real Estate.

De verkoop van de 213 objecten uit de eerste fase wordt begeleid door Gouwestad Makelaardij.

Fase 2

Het project wordt in twee fases gerealiseerd. Het ontwerp van fase 2 worden pas afgerond als de eerste fase verkocht is. Door het diverse aanbod in de eerste fase is er eigenlijk voor iedere onderneming een geschikte ruimte. Maar waar is nu daadwerkelijk de meeste behoefte aan? Aan de hand van de inschrijvingen kan fase twee nog beter afgestemd worden op de vraag.

Wayland Real Estate

Wayland Real Estate ontwikkelt toekomstbestendig vastgoed. Of het nu gaat om woningen, distributiecentra, zorgcomplexen of business units, bij ieder project houden we rekening met zowel duurzaamheid als de toekomstige meerwaarde. We komen met de beste oplossing voor ieder vraagstuk over vastgoedontwikkeling en inventariseren eerst de wensen van de (toekomstige) opdrachtgever of gebruikers. Met deze aanpak zorgen we ervoor dat gebouw en omgeving perfect bij elkaar passen.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl