7 weken nadat het bouwbord op locatie is onthuld, is op vrijdag 20 december het pand aan McDonald’s opgeleverd. Het 500m2 grote restaurant (ruwbouw en afbouw) is gerealiseerd op verzorgingsplaats ‘de Hackelaar’ langs de A1 bij Muiden. McDonald’s is hiervoor een 30-jarige huurovereenkomst aangegaan met Grutsk B.V., dochterbedrijf van ontwikkelende belegger Zwanenburg Projecten uit Heerenveen.

ASB Projecten uit Elspeet heeft in samenwerking met haar onderaannemers en leveranciers de uitvoering in een zeer strak tijdpad gerealiseerd. Vanmorgen om 07.00 uur opende de fastfoodketen haar deuren voor de forenzen en passanten op de A1 en eventuele fietsers vanuit Muiden.

Het duurzaam gerealiseerde restaurant is gasloos en energiezuinig uitgevoerd. Naast de McDonalds is tevens een duurzaam La Place restaurant van 800m2 in aanbouw, hier zullen ze naar verwachting in februari 2020 de eerste gasten kunnen ontvangen. De fraai vormgegeven restaurants zijn afkomstig van een ontwerp van Van der Zee architecten uit Houten.