MediaMarkt opent winkel in Makado Beek

MediaMarkt opent winkel in Makado Beek

Vlak vóór Black Friday, opent MediaMarkt haar nieuwe filiaal in het winkelcentrum Makado Beek. Met een oppervlakte van zo’n 1.500 vierkante meter biedt deze vestiging een uitgebreid en gevarieerd scala aan consumentenelektronica en bijbehorende diensten. De nieuwe vestiging is een van de zeven filialen die MediaMarkt recent heeft overgenomen van BCC.

Om de bezoekers van winkelcentrum Makado al in de Black Friday periode van dienst te kunnen zijn, is de winkel in zeer korte tijd opgebouwd en ingericht. Deze zal daardoor herkenbaar zijn als MediaMarkt, maar er zullen ook nog elementen te zien zijn van de vorige winkel. In de loop van komend jaar wordt de winkel volledig ingericht in de look & feel die men van MediaMarkt gewend is, waarbij de beleving van elektronica en deskundig advies centraal staan. Deze herinrichting gebeurt geleidelijk, terwijl de winkel geopend blijft. 

Makado Beek is met een winkeloppervlakte van ca. 34.000 m² het grootste overdekte winkelcentrum van Limburg. Het centrum is volledig verhuurd en biedt met ruim 80 winkels de bezoekers een aantrekkelijke combinatie van gemak en vermaak. Het gevarieerde aanbod en het gratis parkeren zorgt dat Makado aantrekkelijk is waardoor 4 miljoen mensen per jaar het overdekte winkelcentrum bezoeken.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan plannen om het centrum verder te verduurzamen en het aanbod uit te breiden. Een gedeelte van de oude gevels heeft plaatsgemaakt voor moderne dubbelhoge winkelpuien, wat bijdraagt aan een eigentijdse ambiance. Daarnaast zullen de entreegebieden worden gemoderniseerd waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe winkel- en horecaconcepten.

Deze transformaties dragen bij aan de positionering van Makado Beek als een volwaardig en comfortabel winkelcentrum. Het winkelcentrum belooft een plek te zijn waar bezoekers kunnen genieten van een geheel vernieuwde eigentijdse winkelervaring.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl