Top Immo Spain, specialist in het begeleiden van Belgen en Nederlanders bij de aankoop van een woning in Spanje, kondigt vol trots een nieuwe samenwerking aan met Kersten Vastgoed en Makelaardij, een toonaangevend vastgoedbedrijf uit de regio Amersfoort.

Deze samenwerking stelt Kersten Vastgoed en Makelaardij in staat om als lokaal aanspreekpunt te fungeren voor klanten in de regio rond Amersfoort die interesse hebben in de Spaanse vastgoedmarkt. Top Immo Spain zal het team van Kersten Vastgoed ondersteunen met hun expertise in de Spaanse vastgoedmarkt, zodat klanten van het eerste contact tot de aankoop en zelfs na de aankoop van een complete en vertrouwde service kunnen genieten.

Job Kersten, zaakvoerder van Kersten Vastgoed & Makelaardij, licht toe: "Ik geloof in maatwerk in de makelaardij en ben er trots op dat ik mijn klanten nu ook kan ondersteunen bij hun zoektocht naar vastgoed in Spanje. De hoge vastgoedprijzen in Nederland maken Spaans vastgoed een aantrekkelijke investering, en ik kijk ernaar uit om samen met Top Immo Spain deze service aan te bieden."

Lars Vorsselmans, zaakvoerder van Top Immo Spain, is eveneens enthousiast over de nieuwe samenwerking: "Het is een genoegen om met Job samen te werken. Zijn warme persoonlijkheid en professionaliteit maken hem de ideale partner om onze diensten in de regio Amersfoort uit te breiden."

Voor meer informatie over deze samenwerking kunt u terecht op de website van Top Immo Spain en Kersten Vastgoed & Makelaardij.