Qualis bekroond met Nationale Makelaar Award voor Beste Marketing

Qualis heeft de prestigieuze Nationale Makelaar Award 2023 voor Beste Marketing gewonnen. Deze onderscheiding werd gisteren uitgereikt tijdens een feestelijk evenement in Leeuwenbergh, Utrecht. Emile van der Veen, directeur van Qualis, nam de prijs in ontvangst. De Nationale Makelaar Awards worden georganiseerd door Real Estate Business School (REBS), een vooraanstaande opleidingsinstantie in de vastgoedbranche.

Effectieve marketingstrategieën

De toekenning van deze award erkent Qualis' expertise in het ontwikkelen van effectieve marketingstrategieën, met een speciale nadruk op innovatie en gerichte benadering van de hogere segmenten in de vastgoedmarkt. De jury prees met name de 'Stille Verkoop'-campagne van Qualis als een innovatieve en effectieve marketingstrategie binnen de sector.

Balans tussen kennis, data-analyse en timing

Emile van der Veen, directeur van Qualis, benadrukte het belang van een onderscheidende marketingbenadering, vooral in het hogere segment van de vastgoedmarkt. "Succes in marketing vereist een delicate balans tussen kennis, data-analyse en timing. Ons doel is om ons woningaanbod optimaal te presenteren voor maximale resultaten voor onze klanten," verklaarde Van der Veen. "Deze award is een blijk van erkenning voor onze succesvolle inspanningen op dit gebied."

Over de Nationale Makelaar Awards

De Nationale Makelaar Awards zijn onafhankelijke onderscheidingen die uitmuntendheid binnen de makelaardij erkennen en innovatie stimuleren. De awards worden toegekend in zes categorieën: Beste Marketing, Beste Innovatie, Beste Grown-Up, Beste Start-Up, Beste Social en Beste Website.

Over Qualis

MAKELAARS MET MEERWAARDE – Qualis, marktleider en het grootste makelaarscollectief in Nederland, bestaande uit 50 zelfstandige makelaarskantoren, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van huizen en appartementen in het hogere segment. Stuk voor stuk makelaars met een sterke positie en uitstekende reputatie.

Qualis-makelaars combineren hun kennis, kracht én netwerk om verkopers en kopers te verbinden. Met een unieke marketingaanpak vergroten we onze slagkracht, ook buiten de landsgrenzen. En hiermee de kansen op een optimaal verkoopresultaat. Qualis, al 20 jaar thuis in de top. WWW.QUALIS.NL