The Collection Amsterdam voegt Pand Noord toe aan portefeuille

The Collection Amsterdam voegt Pand Noord toe aan portefeuille

The Collection Amsterdam heeft het monumentale Pand Noord, gelegen aan de Meeuwenlaan 100 in Amsterdam, toegevoegd aan haar portefeuille als Chapter No. 12 - Pand Noord by The Collection. Pand Noord fungeert als sub label van The Collection met een focus op huurders in de creatieve industrie. Door de uitbreiding bereikt de totale portefeuille van The Collection een omvang van 33.000 m2.

Het gebouw wordt gekenmerkt door een monumentale gevel uit 1917, dat in 2006 is uitgebreid met een eigentijdse nieuwbouw. Pand Noord by The Collection biedt haar huurders uitstekende hospitality, en gedeelde faciliteiten zoals goed uitgeruste vergaderruimten, een bedrijfsrestaurant, filmzaal, gym en elektrische deelfietsen aan. De strategische ligging, nabij de Noord-Zuidlijn, biedt huurders de mogelijkheid om naadloos te schakelen tussen de verschillende Chapters van The Collection.

Pand Noord ondergaat momenteel een renovatie, welke in het vierde kwartaal van 2023 wordt afgerond. Het projectmanagement wordt verzorgd door de JV partner REB Projects.

In 2024 komt er 3.000 m2 beschikbaar voor verhuur. Broersma Werken is aangesteld als verhuurmakelaar.

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar via info@thecollection.inc.

www.thecollection.inc

 


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl