MedVilla Spanje opent Nieuw Vastgoedkantoor aan Costa Blanca (Alicante - Spanje)

MedVilla Spanje opent Nieuw Vastgoedkantoor aan Costa Blanca (Alicante - Spanje)

Formentera del Segura (Alicante - Spanje), 30 november 2023 - MedVilla, een toonaangevend vastgoedkantoor dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige diensten aan kopers en verkopers van vastgoed, kondigt trots de opening aan van hun nieuw kantoor in het hart van Formentera del Segura.

Met een groeiende vraag naar professionele en persoonlijke dienstverlening op de vastgoedmarkt, komt MedVilla tegemoet aan de behoeften van de lokale gemeenschap door een breed scala aan vastgoedgerelateerde services aan te bieden. Het nieuwe kantoor, gelegen op Calle Juan Pablo II 43, zal fungeren als een centraal punt voor klanten om deskundig advies te krijgen, eigendommen te bekijken en hun vastgoedbehoeften te bespreken.

"Ons doel bij MedVilla is om een vertrouwde partner te zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwbouw woning onder de Spaanse zon. We streven ernaar om een naadloze ervaring te bieden door middel van onze diepgaande kennis van de markt en onze toewijding aan klanttevredenheid," aldus Rudi Slabbinck, CEO, geregistreerd (RAICV1216) en gediplomeerd API vastgoed makelaar (API 00592) van MedVilla.

Het team van MedVilla bestaat uit ervaren vastgoedexperts die streven naar excellentie in klantenservice en diepgaande expertise in de lokale markt. Door hun toewijding aan het begrijpen van de unieke behoeften van elke klant, biedt MedVilla op maat gemaakte oplossingen voor zowel kopers als verkopers.

Met de opening van dit nieuwe kantoor versterkt MedVilla haar aanwezigheid in de regio en benadrukt het haar toewijding om uitmuntendheid en waarde te leveren aan haar klantenbestand.

Verder is MedVilla bezig met haar netwerk uit te breiden in heel Europa en zoekt professionele makelaars in Nederland die hun aanbod wensen uit te breiden met het populaire Spanje. MedVilla is de ideale vastgoedtool voor de makelaars in Nederland om op de meest eenvoudige wijze Spaans vastgoed te kunnen aanbieden aan hun klanten. 

Voor meer informatie over MedVilla en haar diensten, kunt u terecht op www.medvillaspanje.com of contact opnemen via +34 688 708 332


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl