Bidfood verlengt contract voor bedrijfs- en kantoorruimte in Groningen onder begeleiding van 1530 Real Estate

Horecagroothandel Bidfood heeft onlangs aangekondigd haar contract voor de bedrijfs- en kantoorruimte aan de Osloweg 11-17 te Groningen te hebben verlengd.

Het pand, bestaande uit 2.559 m² kantoorruimte en 5.850 m² bedrijfsruimte, wordt gehuurd van vastgoedeigenaar Mileway. Het pand, met een totale oppervlakte van 8.409 m², biedt Bidfood de ideale ruimte voor zowel kantooractiviteiten als de opslag van goederen. De langjarige verlenging van het contract onderstreept de tevredenheid van Bidfood met de huidige locatie.

Bidfood werd tijdens dit proces commercieel bijgestaan door 1530 Real Estate. De vastgoedadviseurs van 1530 Real Estate hebben Bidfood bijgestaan in het nemen van strategische beslissingen met betrekking tot de verlenging van het contract en hebben ervoor gezorgd dat de belangen van Bidfood optimaal werden behartigd.

Over Bidfood

Dankzij strategische overnames van horecagroothandels en versproducenten is Bidfood uitgegroeid tot de grootste online marktplaats in de foodservice. Vandaag de dag telt haar organisatie ruim 2.000 medewerkers, een vloot van 350 vrachtauto’s, 25.000 verschillende klanten en 17 vestigingen door heel Nederland.