Fintech CapitalBox groeit en verhuist

Fintech CapitalBox groeit en verhuist

CapitalBox groeit en betrekt nieuw kantoor in Amsterdam

MKB-kredietverstrekkerCapitalBoxvestigt zich in het iconische Zandkasteel, het voormalige hoofdkantoor van ING. De Nederlandse tak van de fintech strijkt op 1 januari 2024 neer in het kantoor in Amsterdam. De verhuizing symboliseert de ambitieuze groeiplannen van CapitalBox en vormt een belangrijke mijlpaal, juist in een roerige tijd voor de MKB-financieringsmarkt. Ook breidt de alternatieve financierder zijn productportfolio uit het komende jaar.

Compliment
"Ons besluit om het Zandkasteel te betrekken weerspiegelt onze toewijding aan het versterken van onze aanwezigheid in Nederland. Met het vizier op voortdurende groei is het belangrijk dat we ons vestigen op een plek die bij het DNA van CapitalBox past. Zandkasteel is een uniek en bruisend multi-use gebouw, waar mensen wonen, werken en samenkomen voor kennis en cultuur. Het is bovendien een ongelofelijk compliment dat we deze stap juist in deze tijd kunnen zetten”, zegt Sicco Goede, Country Manager Nederland van CapitalBox.

Groeiend partnernetwerk

CapitalBox werkt hard aan de uitbreiding van zijn partnernetwerk, om strategische samenwerkingsverbanden nog verder te versterken en nog meer waarde te bieden aan klanten. Bovendien staat het komende jaar een spannende productaankondiging op de agenda, die deuren opent voor het MKB om serieuze groei te verwezenlijken.

Feestelijke opening
CapitalBox trapt het jaar af met een feestelijke opening van het kantoor op 11 januari. “We kijken er enorm naar uit om onze partners en klanten te mogen ontvangen op ons nieuwe adres en de kansen die het nieuwe jaar biedt te vieren”, aldus Goede.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl