Securitas tekent nieuwe huurovereenkomst aan de Hoogoorddreef in Amsterdam

Securitas tekent nieuwe huurovereenkomst aan de Hoogoorddreef in Amsterdam

Securitas Beveiliging B.V. heeft een nieuwe huurovereenkomst voor 506 m2 getekend in Centerpoint l aan de Hoogoorddreef 60 te Amsterdam. Het kantoorgebouw is eigendom van NSI Kantoren B.V. De huurovereenkomst is inclusief 50 parkeerplaatsen, die voor de mobiele surveillance dienstverlening van Securitas van groot belang zijn. Dit kantoorgebouw, gekenmerkt door de ruime lichtinval en statische uitstraling, bevindt zich op een ideale locatie voor dit bedrijf door de ligging nabij station Amsterdam Bijlmer en snelwegen A2 en A9. Hierdoor is het kantoor niet alleen voor werknemers makkelijk bereikbaar, maar bevordert dit ook de bereikbaarheid naar klanten. Daarnaast, is Centerpoint I gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam Zuidoost en profiteert het van de levendigheid van onder andere de Ziggo Dome, Johan Cruijif Arena en Villa ArenA winkelboulevard. Kortom een uitstekende uitvalsbasis voor Securitas om bij te dragen aan de veiligheid van zowel de bedrijven als het gebied in Amsterdam Zuidoost.

Quinten Passchier, Area director Securitas Nederland: “We zijn enorm blij met ons nieuwe pand en de geweldige voorzieningen in de buurt. Het voelt fantastisch om hier, ook weer in Amsterdam Zuidoost, te zijn geland en vanuit deze locatie de buurt veilig te houden.”

Caroline van Duren, Senior Consultant Occupier Solutions bij Savills in Nederland, vertelt: “Deze transactie is het resultaat van een zorgvuldige zoektocht naar de optimale locatie die voldeed aan de specifieke eisen van Securitas. Het benodigde aantal parkeerplaatsen was een uitdagend aspect in deze zoektocht naar kantoorruimte, maar wij zijn blij dat wij een geschikte locatie hebben kunnen vinden in Amsterdam Zuidoost. Een levendige mixed-use buurt waar al verscheidene grote bedrijven zijn gevestigd. Wij wensen Securitas dan ook veel voorspoed op hun nieuwe kantoorlocatie.”

Savills stond Securitas bij in het aanhuurproces. NSI Kantoren B.V. werd geadviseerd door Colliers in collegiale samenwerking met CBRE & JLL.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl