DEBTA gaat de Nederlandse Commerciële financieringsmarkt verder openbreken

DEBTA gaat de Nederlandse Commerciële financieringsmarkt verder openbreken

Op 1 januari 2024 wordt een nieuwe onderneming gelanceerd in de Nederlandse commerciële vastgoedsector: DEBTA, Debt & Equity Brokerage & Trusted Advisory. DEBTA zal fungeren als een gespecialiseerde vastgoed financieringsboetiek en is opgericht door twee gerenommeerde vastgoedprofessionals, Roel van de Bilt en Rob Wismans, die samen meer dan een halve eeuw aan ervaring in de vastgoed- en bancaire sector met zich meebrengen.

DEBTA is de afkorting van Debt & Equity Brokerage & Trusted Advisory, en het bedrijf zal zich richten op het verstrekken van hoogwaardige financiële diensten aan klanten in de commerciële vastgoedsector. DEBTA zal zich specialiseren in het adviseren en bemiddelen bij financieringsoplossingen voor vastgoedprojecten en -transacties. Daarnaast biedt zij over een breed scala aan onderwerpen (strategisch) advies binnen de vastgoedsector, hierbij ondersteund door een selecte groep van professionals op diverse expertises.

Roel van de Bilt, tot en met 1 april 2023 directeur van Rabobank Real Estate Finance, heeft gedurende zijn indrukwekkende carrière uitgebreide kennis opgedaan in vastgoedfinanciering en heeft een diepgaand begrip van de Nederlandse vastgoedmarkt en een zeer omvangrijk netwerk. Zijn vertrek bij Rabobank markeert het begin van een nieuwe uitdaging in de vorm van DEBTA.

Rob Wismans vervulde een breed scala aan rollen in de banksector. Van strategisch advies bij Rabobank Groep tot eindverantwoordelijk voor zaken als Bijzonder Beheer, Taxaties en Risicomanagement als CFRO van FGH Bank. De laatste jaren was hij Algemeen Directeur van K3Delta; een 3e generatie familiebedrijf toonaangevend in de grondstoffenindustrie in Nederland.

Met hun gezamenlijke expertise en netwerken zijn Roel en Rob goed gepositioneerd om DEBTA tot een toonaangevende naam in de Nederlandse commerciële vastgoedsector te maken.

Roel van de Bilt benadrukt: "Na een succesvolle carrière bij Rabobank ben ik verheugd om mijn kennis en ervaring in te zetten voor DEBTA. Mijn voormalige collega Rob Wismans en ik zijn vastbesloten om hoogwaardige financiële diensten te leveren aan onze klanten en om bij te dragen aan de verdere professionalisering van de vastgoedsector in Nederland."

Rob Wismans voegt hieraan toe: "Het is geweldig om samen met mijn oud-collega Roel van de Bilt deze nieuwe onderneming aan te gaan. Complementair van aard, gezamenlijk uitgedaagd tijdens de crisis 10 jaar geleden, kan ik stellig zijn in mijn stelling: wij brengen uitvoerende ervaring, expertise en enthousiasme aan uw tafel. Ik kijk ernaar uit om u in de zeer nabije toekomst te kunnen ondersteunen met DEBTA!"

DEBTA zal klanten voorzien van gespecialiseerde adviesdiensten en financieringsoplossingen op maat, afgestemd op de behoeften van de commerciële vastgoedsector.

Meer informatie over DEBTA en haar diensten is beschikbaar op de website: www.debta.nl.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl