Neuteboom Investments BV kondigt overname aan in de Rotterdamse vastgoedbeheermarkt

Neuteboom Investments BV kondigt overname aan in de Rotterdamse vastgoedbeheermarkt

Neuteboom Investments BV kondigt overname aan in de Rotterdamse vastgoedbeheermarkt

Neuteboom Investments BV heeft officieel aangekondigd dat het Match Property, Match Property Management en Match Wonen (VOF) heeft overgenomen. De overname versterkt de positie van Neuteboom Investments in vastgoedbeheer en markeert een belangrijke stap in hun ambitie om verder te groeien.

Match Property, opgericht in 2020 door Yari-Annick Kuipers en Christie Albai, heeft zich snel ontwikkeld tot een vertrouwde partner in vastgoedbeheer, verhuur en advies, met name voor particuliere beleggers. Het succes van Match Property is mede te danken aan hun vastgoedcursussen en de populaire podcast 'Vastgoed-Inside'.

Bas Neuteboom, directeur van Neuteboom Investments, benadrukt het strategische belang van de overname: "Begin dit jaar stelden we ons als doel om een overname te doen, en bij het eerste gesprek met Match Property klikte het meteen. De sterke merknaam van Match Property biedt ons de mogelijkheid om verder te bouwen en te groeien in de komende jaren."

Neuteboom Investments, opgericht in 2011, investeeert en beheert in vastgoed. “Wij hebben een uitgebreide portefeuille van woningen in de regio Rotterdam en biedt vastgoedbeheerdiensten aan particuliere beleggers. Het bedrijf heeft recentelijk geïnvesteerd in Canada, waar het actief is in de multifamily buildings.”

Met deze overname heeft Neuteboom Investments de missie om Match Property de komende jaren te laten uitbreiden, niet alleen in de regio Rotterdam maar ook door landelijk vastgoedeigenaren te bedienen met hoogwaardig vastgoedbeheer. “Wij streven naar het leveren van hoogwaardige vastgoedbeheerdiensten aan onze klanten. Door middel van professioneel beheer en continue optimalisatie van onze dienstverlening, willen we een duurzame meerwaarde bieden aan vastgoedeigenaren en investeerders.” Zegt Bas Neuteboom.De founders van Match Property, Yari-Annick Kuipers en Christie Albai, blijven betrokken bij Match Property als ambassadeurs.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl