Woningverhuurder Heimstaden Nederland breidt zijn team uit met twee nieuwe medewerkers. Renee Roozenburg treedt in dienst als head of tech en Bart Ament versterkt het bedrijf als financial accountant. 

Renee Roozenburg
Roozenburg wordt bij Heimstaden Nederland verantwoordelijk voor de aanstu-ring van het technische team. Daar zal hij zich onder andere bezighouden met het doorvoeren van technische verbetering aan de woningen die Heimstaden verhuurt – onder andere op het gebied van duurzaamheid en van smart homes. 

In de wereld van vastgoedverhuur is Roozenburg allesbehalve een vreemde, voor hij in dienst trad bij Heimstaden werkte hij als technical property manager bij Lianeo Real Estate. Daarvoor was hij onder andere actief bij Schiphol Real Estate en bij Grontmij Nederland. 

Bart Ament
De aanstelling van Ament als financial accountant maakt onderdeel uit van de uitbreiding van het financiële team van Heimstaden Nederland. Ament maakt de overstap vanaf Apollo Hotels, waar hij actief was als assistant financial con-troller. Eerder werkte hij bij hetzelfde bedrijf in diverse andere financiële rol-len, waaronder als supervisor finance. 

Verdere uitbreidingen gepland
Vorig jaar zette de van oorsprong Scandinavische woningverhuurder voor het eerst voet op Nederlandse bodem, met de aankoop van in totaal meer dan 10.000 woningen. Omdat de organisatie hier is gekomen om te blijven, zal Heimstaden die woningen op termijn voor het merendeel zelf gaan beheren. 

Om zijn langetermijnplannen te verwezenlijken, opent Heimstaden Nederland in het komende jaar vier additionele kantoren in Rotterdam, Arnhem, Eindho-ven en Heerlen. Daarnaast breidt de woningverhuurder zijn personeelsbestand de komende tijd fors uit. Geïnteresseerden het actuele vacatureaanbod van het bedrijf bekijken op heimstaden.nl/kom-bij-ons-werken. Daar kunnen ze ook terecht voor een open sollicitatie.