Gijs van Vuuren versterkt Valuation team van Savills in het nieuwe jaar

Gijs van Vuuren versterkt Valuation team van Savills in het nieuwe jaar

Gijs van Vuuren is op 1 januari in dienst getreden bij Savills als Director in het Valuation team. In deze rol wordt Gijs verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de taxatiedienstverlening voor de Nederlandse banken.

Hiervoor was Van Vuuren de afgelopen jaren werkzaam als Associate Director bij CBRE en heeft hij ruime ervaring opgedaan in het taxeren van alle typen vastgoed. Ook was hij mede-auteur van de "Praktijkhandreiking taxeren duurzaam vastgoed” van de NVM. Vóór zijn taxatie carrière heeft hij juridische ervaring opgedaan bij kantoren zoals DLA Piper, DVAN Advocatuur en Notariaat, en De Roos en Pen Advocaten.

Martijn Onderstal, Head of Valuation bij Savills in Nederland, zegt: “We zijn verheugd om Gijs van Vuuren in ons team te verwelkomen in het nieuwe jaar. Naast zijn uitgebreide ervaring als Grootzakelijk en RICS taxateur, is zijn juridische achtergrond van grote toegevoegde waarde. Bovendien zet Gijs zich al langere tijd in voor de integratie van ESG in taxaties, een thema waar ik mij persoonlijk ook actief voor inzet. Een koploper zoals Gijs verwelkomen wij daarom met open armen.”


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl