Multi Corporation verwerft nieuw property management mandaat in Portugal

Multi Corporation verwerft nieuw property management mandaat in Portugal

Multi Corporation verwerft nieuw property management mandaat in Portugal

Multi Corporation, een toonaangevend Europees retailmanagement en development bedrijf, kondigt met trots het property management mandaat aan voor Plaza Madeira, een vooraanstaande winkelbestemming in Funchal, Madeira

Het winkelcentrum, dat zal worden beheerd door Multi Corporation, is geopend in oktober 2007 en is onlangs gekocht door het open-ended vastgoedbeleggingsfonds CA Patrimönio Crescente, een fonds dat wordt beheerd door Square Asset Management.

Met 16.000 m² bruto verhuurbare oppervlakte (BVO), beschikt het over 68 winkels verspreid over drie verdiepingen en 850 overdekte parkeerplaatsen en verwelkomt het jaarlijks meer dan 10 miljoen bezoekers.

Tegelijk met deze verandering in het management heeft het winkelcentrum een rebranding ondergaan en wordt het vanaf vandaag, 16 januari 2024, aan het publiek geïntroduceerd als Plaza Madeira.

Plaza Madeira is strategisch gelegen in het hart van Funchal, op slechts 15 minuten lopen van de cruisehaven, en is een ideale plek voor zowel inwoners als toeristen. De belangrijkste huurders, waaronder Worten, Pingo Doce, Massimo Dutti, Sportzone, Cortefiel, Tiffosi en Ikea Plan and Order Studio, maken het tot een levendige en diverse winkelbestemming.

“We zijn verheugd om het property management van dit prachtige pand in Funchal op ons te nemen”, zegt Francisco Cavaleiro de Ferreira, Managing Director Multi Corporation Iberia. “Met een geweldig team van specialisten zullen we onze kennis van retail toepassen om het potentieel van dit uitstekend gelegen asset op Madeira te maximaliseren.”

Over Multi Corporation

Multi Corporation is een van de grootste onafhankelijke pan-Europese vastgoedmanagers. Sinds de oprichting in 1982 heeft het bedrijf meer dan 200 vastgoedprojecten voltooid met een totale GLA van meer dan 5 miljoen vierkante meter, met een waarde van ongeveer 13 miljard euro, en heeft het meer dan 200 brancheprijzen ontvangen vanuit de sector. Multi beheert momenteel meer dan 80 assets in heel Europa en verwelkomt jaarlijks meer dan 400 miljoen klanten die naar schatting 4 miljard euro uitgeven in meer dan 6.000 winkels, restaurants en leisure voorzieningen. Multi biedt een volledig spectrum van diensten, waaronder actief vermogens- en vastgoedbeheer, exploitatie, herontwikkeling en renovatie, verhuur, advies, juridische en compliance. De diepgaande kennis van Multi over retailers, investeerders, bezoekers en lokale markten biedt vastgoedeigenaren een geïntegreerd en onafhankelijk platform om de waarde van hun asset te optimaliseren. De brede financiële, commerciële en technische expertise heeft Multi in de loop der jaren in staat gesteld de branche te overtreffen op het gebied van bezettingsgraad, huurinkomsten en state-of-the-art marketing. Multi beheert assets in 14 landen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Nederland en verder heeft Multi kantoren in België, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Letland, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Zwitserland, Turkije en Oekraïne.

Bezoek www.multi.eu voor meer informatie


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl