Union Investment heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met HabrakenRutten advocaten. Het advocatenkantoor zal medio 2024 haar intrek nemen op de 10e verdieping van de ITO Tower op de Zuidas in Amsterdam. De centrale ligging, diversiteit aan huurders en verscheidenheid aan horecaconcepten in de plint van het gebouw maken de ITO Tower tot een aantrekkelijke vestigingslocatie voor huurders. Union Investment is sinds 2014 eigenaresse van de ITO Tower, waarbij het gebouw één van de meest toonaangevende locaties is binnen de Amsterdamse vastgoedportefeuille.

Peter Habraken: “HabrakenRutten advocaten richt zich als markleider op het bovenste segment van infrastructuur, vastgoed, energie en technologie projecten. De Zuidas met haar hoge concentratie aan zakelijke en financiële dienstverleners, in combinatie met een optimale bereikbaarheid past perfect in onze langetermijnstrategie. De ITO Tower biedt ons de ruimte om al onze advocaten op één locatie te laten werken en verder te blijven groeien.”

Irene van Esseveld, Associate Director Property Management bij Savills in Nederland, zegt: “De keuze van HabrakenRutten advocaten om zich langdurig te vestigen in de ITO Tower bevestigt wederom dat de Amsterdamse Zuidas, door de verscheidenheid aan voorzieningen in de omgeving, een gewilde locatie is onder kantoorgebruikers. Daarnaast, zet Union Investment zich op haar beurt in om te voldoen aan de hoge verwachtingen van haar huurders, met een sterke nadruk op duurzaamheid. Wij wensen HabrakenRutten advocaten dan ook veel voorspoed op hun nieuwe vestigingslocatie.”

Union Investment werd bij deze transactie bijgestaan door Savills. HabrakenRutten advocaten werd geadviseerd door Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten, a Dils Company.