OTC Medical heeft in kantoorgebouw Landmark Arnhem aan de Rijksweg-West 2 in Arnhem 526 m² kantoorruimte gehuurd. Landmark Arnhem ligt op een zichtlocatie aan de A325, dicht bij het Gelredome. De recent gerealiseerde zeer hoogwaardige (ver)nieuwbouw heeft in combinatie met het voor Arnhem unieke en uitgebreide horeca-, vergader- en serviceconcept ervoor gezorgd dat OTC Medical voor dit multi tenant kantoorconcept heeft gekozen. Vanaf 1 mei 2024 zal OTC Medical zich vestigen op deze locatie.

OTC Medical is een sales-, marketing en distributieorganisatie met service als basis voor de retailers en hun klanten. OTC Medical levert merken met hoogwaardige kwaliteitsproducten o.a. aan grote retail-ketens in de Benelux en Frankrijk. Al deze producten – van Medische Hulpmiddelen en voedingssupplementen tot aan OTC medicijnen - bieden een echte oplossing voor de consument.

Eigenaar Gelrepark B.V. is een samenwerkingsverband tussen Renschdael Groep en Dutch City Development en werd geadviseerd door BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, collegiaal met Cushman & Wakefield en BNP Paribas Real Estate.
 

Bijlage: Afbeelding Rijksweg-West 2 te Arnhem