1530 Real Estate heeft Meijburg & Co geadviseerd bij de totstandkoming van een langjarige huurverlenging voor ca. 12.500 m² kantoorruimte, gelegen aan de Laan van Langerhuize 9 en 11 in Amstelveen.

In 2010 is het gebouw built-to-suit ontwikkeld voor Meijburg. Het gebouw heeft op dit moment al een energielabel A en Meijburg en verhuurder hebben met elkaar afspraken gemaakt voor de implementatie van verdere verduurzaming. Zo zal LED-verlichting worden geplaatst, zal er capaciteit worden gecreëerd voor additionele laadpalen en wordt het gehuurde voorzien van een bGrid Smart Building systeem. Het Smart maken van het gebouw middels bGrid zorgt ervoor dat de gebouwsystemen een bijzonder hoge mate van intelligentie krijgen en zich optimaal aanpassen aan de behoefte van Meijburg. Door de toepassing van deze technologie is Meijburg in staat om onder andere het energieverbruik beter te controleren en automatisch aan te sturen om zo aanzienlijke besparingen te realiseren.

Deze verduurzamingsmaatregelen én het feit dat met de verlenging (na reeds 13 jaar) duurzaam gebruik van ruimte wordt gemaakt onderschrijft de duurzaamheidsambities van Meijburg.

APF International heeft verhuurder Aspen Real Estate Investments B.V. bijgestaan bij de totstandkoming van deze huurverlenging.