Nido’s nieuwe Europese hoofdkantoor in Zandkasteel

De Europese exploitant van studentenhuisvesting Nido heeft een huurovereenkomst getekend voor een gloednieuw Europees hoofdkantoor in Zandkasteel Amsterdam.

De bekroonde vastgoedbeheerder van verhuurde woningen en studentenhuisvesting in Europa heeft een ruimte betrokken in Zandkasteel aan het Bijlmerplein in Amsterdam met een huurcontract van 363 m². Het kantoor zal dienen als uitvalsbasis voor het centrale team van Nido en biedt een dynamische werkomgeving met hoogwaardige ruimtes, duurzame voorzieningen en een focus op welzijn, dicht bij een van de belangrijkste stations van de stad. Het gebouw zelf wordt gekenmerkt door een indrukwekkende architectuur en eersteklas voorzieningen, gelegen vlakbij het metrostation Bijlmer in Amsterdam Zuidoost.

Nido's gloednieuwe Europese hoofdkantoor in Amsterdam is essentieel voor de toekomstige groeiplannen van het bedrijf dankzij de connectiviteit met de meeste Europese steden, een uitstekende infrastructuur, een diverse en meertalige zakenwereld, investerings- en financiële geloofsbrieven, evenals een bloeiende cultuur van innovatie en technologie.