GARBE Industrial Real Estate Netherlands stelt Paul Twigt aan als Head of Real Estate Management

GARBE Industrial Real Estate Nederland heeft Paul Twigt aangesteld als Head of Real Estate Management. Hij gaat alle activiteiten op dit gebied voor de Nederlandse logistieke portefeuille van GARBE leiden en rapporteert rechtstreeks aan Managing Director Maurits Smit.

Paul komt over van Mileway, waar hij werkzaam was als Regional Director. Voor deze functie heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan in diverse vastgoeddisciplines, onder andere bij Sienna Investment Managers, Marathon Asset Management en NSI.

Maurits Smit, Managing Director GARBE Industrial Real Estate Nederland, zegt: "De komst van een ervaren kracht als Paul is een belangrijke stap voor ons. Met zijn expertise en kennis van de Nederlandse vastgoedmarkt zal hij onze portefeuille nog verder kunnen optimaliseren en waarde toevoegen voor onze investeerders. We kijken uit naar de samenwerking."

Paul heeft een Master in Economie van de Vrije Universiteit Amsterdam en een Master of Real Estate van de Amsterdam School of Real Estate.