Coöperatie Univé Stad en Land U.A. heeft een langdurige huurovereenkomst afgesloten met BrinQer, voor de huur van ca. 600 m² kantoorruimte aan de Christiaan Geurtsweg 8 in Apeldoorn.

BrinQer | jouw arbodienst, een moderne gecertificeerde arbodienst, verhuist naar een toplocatie in Apeldoorn. De genomen ruimte wordt binnenkort door de huurder in gebruik genomen. Het bedrijf zal zich voegen bij andere prominente huurders zoals Randstad, Mazars en de eigenaar Univé. Met een totale vloeroppervlakte van ruim 5.300 m² en een energielabel A is het kantoorgebouw aan de Christiaan Geurtsweg één van de meest hoogwaardige kantoorgebouwen in Apeldoorn. Het ligt gelegen aan de rand van het centrum en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Jurian Meuldijk, vastgoedadviseur bij CBRE: “De kantorenmarkt van Apeldoorn kenmerkt zich door een extreem lage leegstand. Gezien het toenemende tekort aan kwalitatieve kantoorruimten en de uitstekende locatie, vormt het gebouw aan de Christiaan Geurtsweg een ideale vestigingsplaats voor BrinQer.” Arjan Donker, sales verantwoordelijk bij BrinQer: “We zijn blij met de uitgelezen mogelijkheid om vanuit deze prachtige locatie onze klanten te bedienen en ze daar te ontvangen. CBRE bedanken we voor de professionele begeleiding in de afgelopen periode”.

Univé Stad en Land U.A. werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE. CBRE projectmanagement is tevens verantwoordelijk voor het inrichten van de ruimte.

https://nieuws.cbre.nl/arbodienst-brinqer-huurt-hoogwaardige-kantoorruimte-in-apeldoorn/