Central Post Rotterdam verhuurt ruim 7.350 m² kantoorruimte

Central Post Rotterdam verhuurt ruim 7.350 m² kantoorruimte

Multi-tenant kantoorgebouw Central Post aan het Delftseplein 29-30 in Rotterdam verwelkomt nieuwe huurder Ciphix en viert de verlenging van de huurovereenkomsten met bestaande huurders DEPT® en Zonneveld Ingenieurs. Deze transacties vertegenwoordigen samen een totaal metrage van circa 7.350 m² kantoorruimte en hiermee is het kantoor weer voor 100% verhuurd

Central Post is een van de bekendste Rotterdamse gebouwen uit de periode van de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Het werd gebouwd in de jaren ’50 en heeft in het verleden dienst gedaan als postsorteercentrum. Van 2007-2009 is het gebouw grondig gerenoveerd en herontwikkeld naar een modern kantoorgebouw dat nog altijd uitstekend presteert.

Ciphix, een toonaangevende Europese hyperautomation specialist, huurt circa 1.000 vierkante meter kantoorruimte in het gebouw. Naast het verwelkomen van de nieuwe huurder zijn er twee huurovereenkomsten verlengd met zittend huurders.

DEPT®, een toonaangevend internationaal digital agency dat innovatieve digitale platforms en campagnes maakt, heeft haar huurovereenkomst van circa 3.211 vierkante meter verlengd.

Zonneveld Ingenieurs, een gerenommeerd ingenieursbureau met 40 jaar ervaring in het ontwerpen van draagstructuren voor hoogbouw, utiliteitsbouw, woningbouw en infrastructurele kunstwerken, heeft haar huurovereenkomst van ongeveer 1.160 vierkante meter verlengd en tevens uitgebreid met circa 1.976 vierkante meter.

CBRE heeft verhuurder Hannover Leasing geadviseerd bij alle drie de transacties. Cihpix is bijgestaan door de Mik Real Estate Partners. DEPT® is bijgestaan door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars.

https://nieuws.cbre.nl/central-post-rotterdam-verhuurt-ruim-7350-m-kantoorruimte/


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl