BPI Vastgoed verkoopt 14 bedrijfsunits in Oud-Beijerland.

BPI Vastgoed verkoopt 14 bedrijfsunits in Oud-Beijerland.

BPI Vastgoed verkoopt 14 bedrijfsunits in Oud-Beijerland.

Ontwikkelaar BPI Vastgoed uit Barendrecht is gestart met de bouw van 14 bedrijfsunits aan de Laurens Jzn. Costerstraat in Oud-Beijerland. Het perceel is gelegen aan de doorgaande weg op het industrieterrein De Bosschen waarop voorheen een autobedrijf gevestigd was. Alle bedrijfsunits zijn succesvol verkocht aan een combinatie van eindgebruikers en beleggers.

Het bedrijfsverzamelgebouw heeft een totaal bruto vloeroppervlak van bijna 1.600 m² bouwbedrijf BMN de Klerk uit Hardinxveld-Giessendam is reeds gestart met de bouw en verwacht het project dit jaar op te leveren.

Na deze succesvolle verkoop is ook de verkoop van 16 bedrijfsunits gelegen op hetzelfde industrieterrein aan de Jan van der Heijdenstraat opgestart. Ook op deze locatie zullen de verouderde bestaande opstallen worden gesloopt. Momenteel staan alle bedrijfsunits onder optie. Dit bedrijfsverzamelgebouw heeft een totaal bruto vloeroppervlak van bijna 2.100 m² en zal in 2025 worden opgeleverd aan de kopers.

Van Vliet bedrijfsmakelaars & adviseurs uit Ridderkerk adviseerde de ontwikkelaar bij de verkoop van de bedrijfsunits op beide locaties en zal voor meerdere eigenaren tevens de verhuur verzorgen. 


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl