Immo-Invest Brabant verhuurt kantoor in Utrecht

Immo-Invest Brabant verhuurt kantoor in Utrecht

Immo-Invest Brabant heeft een langdurige huurovereenkomst afgesloten met Sanitas, een specialistische GGZ, voor de huur van ca. 550 m² kantoorruimte aan het Giessenplein 59-H in Utrecht.

Het betreft een kantoorgebouw gelegen aan het Giessenplein in Utrecht, bestaande uit vier verdiepingen met een totaal verhuuroppervlak van 3.300 m². Met deze transactie is 550 m² op de derde verdieping verhuurd aan Sanitas Kliniek, een gespecialiseerde zorginstelling die hulp biedt aan individuen met psychiatrische en/of psychologische problemen. Sanitas Kliniek onderscheidt zich door zorg te verlenen die aansluit bij de (culturele) identiteit van de patiënt.

Recentelijk is de renovatie van het gebouw voltooid, waarbij naast cosmetische verbeteringen ook een technische renovatie heeft plaatsgevonden. Deze omvat onder andere de vernieuwing van de entree, liften, sanitaire ruimten en de installatie van een nieuwe koel- en luchtbehandelingsinstallatie. Sanitas Kliniek heeft gekozen voor dit kantoorgebouw vanwege de goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer, evenals het feit dat deze locatie een ware hotspot is voor zorg gerelateerde partijen met al meerdere huurders met zorgachtergrond.

Verhuurder Immo-Invest Brabant C.V. werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE. Na deze succesvolle transactie met Sanitas Kliniek resteert er 550 m² beschikbare ruimte op de tweede verdieping.

https://nieuws.cbre.nl/immo-invest-brabant-verhuurt-kantoor-in-utrecht/


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl