Savills aangesteld als beheerder nieuwbouwappartementencomplex Urban Villas in Amsterdam

Savills aangesteld als beheerder nieuwbouwappartementencomplex Urban Villas in Amsterdam

Savills breidt haar beheer in residentieel vastgoed uit met de aanstelling als beheerder van Urban Villas in Amsterdam Noord. Dit maakt Urban Villas het tweede residentiële complex dat Savills gaat beheren namens Union Investment GmbH. Urban Villas, gelegen in de groene wijk Elzenhagen, bestaat uit vier verschillende gebouwen; Villa Robin, Villa Finch, Villa Kingfisher en Villa Nightingale. De 173 huurappartementen beschikken over minimaal een A++ energielabel, ruime privé-buitenruimtes en onderscheiden zich door de opvallende architectuur. Elk gebouw is namelijk door een andere architect ontworpen. Urban Villas biedt een ideale combinatie tussen comfort en het wonen in een groene omgeving. De ontwikkeling van Urban Villas is uitgevoerd door AM - Blauwhoed en de eerste appartementen worden naar verwachting in oktober 2024 opgeleverd.

Quint Luiken, Commercieel Manager bij Savills in Nederland, zegt: “Wij zijn zeer verheugd om aan te kondigen dat wij, na de aanstelling als beheerder van The Pulse, onze residentiële beheerportefeuille uitbreiden met het beheer van Urban Villas. Wij geloven dat luxe nieuwbouwhuurappartementen hoogwaardig beheer verdienen, net zoals wij dit bieden voor onze commerciële beheerportefeuilles. Wij kijken ernaar uit om dit samen met Union Investment te realiseren en een prettige leefomgeving te creëren voor de nieuwe bewoners van Urban Villas.”

De verhuur van de Urban Villas-appartementen is reeds gestart. Meer informatie over de verhuur is te vinden op: https://urbanvillas.nl/.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl