La Française Real Estate Managers verwelkomt nieuwe huurder in Track in Amsterdam

La Française Real Estate Managers verwelkomt nieuwe huurder in Track in Amsterdam

La Française Real Estate Managers verwelkomt tweede nieuwe huurder Backbase B.V. in Track-gebouw aan de Oosterdoksstraat 114 in Amsterdam. De huurovereenkomst omvat circa 4.500 m2.

Backbase B.V., ontwikkelaar van softwareoplossingen in de financiële technologiesector, vestigde zich al eerder op slechts 10 minuten fietsafstand van Track. De omgeving van de Oosterdoksstraat zal voor werknemers dus niet onbekend zijn. Het kantoorgebouw is erg goed bereikbaar met centraal station op loopafstand en Ring A10 binnen 10 minuten rijden. Bovendien, beschikt de Oosterdoksstraat over een ruim aantal parkeerplekken, een unieke faciliteit voor een locatie in het centrum van Amsterdam. De verscheidene horecagelegenheden en het uitzicht over het IJ-meer maken deze locatie daarnaast erg aantrekkelijk voor het huren van kantoorruimte.

Justin Kruseman Aretz, Associate Consultant Leasing bij Savills in Nederland, zegt: “Dit voormalige single-tenant gebouw is aan het einde van 2023 getransformeerd naar een multi-tenant kantoor. De entree, waarmee ook de receptie, en algemene ruimtes hebben een grootschalige renovatie ondergaan, waardoor toekomstige huurders kunnen genieten van gemoderniseerde voorzieningen. Na het verhuren van de eerdergenoemde kantooroppervlakte zijn er nog vier etages beschikbaar van circa 1.100 m2 per verdieping.”

Savills adviseerde La Française Real Estate Managers in het verhuurproces van de kantoorruimte van het Track-gebouw. KRK Bedrijfsmakelaars stond Backbase B.V. commercieel bij.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl