Wahid Ahmadi per september 2024 in dienst als Investment Advisor België bij Pearl Capital

Wahid Ahmadi per september 2024 in dienst als Investment Advisor België bij Pearl Capital

Pearl Capital, gespecialiseerd in zakelijke vastgoedfinancieringen voor professionals, kondigt met genoegen aan dat Wahid Ahmadi vanaf september 2024 werkzaam is bij het bedrijf als Investment Advisor voor de Belgische markt.
Per 1 september start ook Thom den Biesen als aanspreekpunt voor intermediairs en kredietnemers. Namens Pearl Capital zal hij zich richten op het vergroten en onderhouden van het (Nederlandse) netwerk van intermediairs.

Wahid Ahmadi

Ahmadi deed ervaring op in de financiële sector als commercieel adviseur bij de Belgische bank KBC Benkey, als relatiemanager bij Argenta (een bank en verzekeraar) en als commercieel adviseur bij Nagelmackers, een vermogensbeheerder. “Met zijn uitgebreide Belgische netwerk, gaat Wahid een belangrijke rol spelen in het adviseren van investeerders en het identificeren van nieuwe kansen binnen de Belgische investeringswereld” aldus Jacob Thalen, directeur bij Pearl Capital.

Thom Den Biesen

Den Biesen werkte voorheen als consultant en relatiemanager. “Met zijn ervaring in het opbouwen van een netwerk, relatiebeheer en topsportmentaliteit, verwachten wij dat hij ervoor kan zorgen dat nog veel meer tussenpersonen en hun investeerders kunnen gaan profiteren van de financieringsoplossingen van Pearl Capital."

Over Pearl Capital

Pearl Capital heeft de afgelopen jaren de reputatie opgebouwd dat het degelijke financieringsoplossingen combineert met het genereren van een solide rendement voor investeerders.

"We zijn dan ook verheugd om Wahid Ahmadi en Thom den Biesen te verwelkomen in ons team," aldus Jabob Thalen, Algemeen Directeur van Pearl Capital. “We kijken ernaar uit om samen onze propositie voor zowel de Belgische markt, als die van intermediairs in Nederland, verder onder de aandacht te brengen en aldaar voor zowel ontwikkelaars als investeerders mooie resultaten te behalen."


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl