MovingDot verhuist naar de Zuidtoren in Hoofddorp

MovingDot verhuist naar de Zuidtoren in Hoofddorp

MovingDot verhuist naar de Zuidtoren in Hoofddorp

Bryant park Netherlands Acquisition l B.V., een fonds gelieerd aan de in New York gevestigde wereldwijde asset manager Marathon Asset Management L.P., heeft een huurovereenkomst van circa 400 m2 afgesloten met MovingDot B.V., adviseur van Air Traffic Management oplossingen, aan de Taurusavenue 1-41 in Hoofddorp. MovingDot B.V. vestigde zich al eerder in Hoofddorp en heeft nu gekozen voor een verhuizing naar de Zuidtoren. Reden voor deze keuze zijn onder meer de uitstekende locatie naast het trein- en busstation van Hoofddorp, de hoogwaardige voorzieningen, recent gerenoveerde gemeenschappelijke ruimten en de indrukwekkende entree van het gebouw. De Zuidtoren is een herkenbaar gebouw in Hoofddorp, met indrukwekkend uitzicht over onder andere Schiphol Airport. Taurusavenue bevindt zich bovendien in een groene omgeving met tal van horecagelegenheden.

Jim van den Brink, Senior Consultant Leasing bij Savills in Nederland, zegt: “De Zuidtoren is een zeer aantrekkelijke kantoorlocatie met uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Wij zijn verheugd dat wij onze klant BNP Paribas Real Estate, als asset manager van Bryant Park Netherlands Acquisition I B.V., hebben kunnen bijstaan in deze verhuurtransactie."

Savills adviseerde BNP Paribas Real Estate en verhuurder Bryant Park Netherlands Acquisition l B.V. MovingDot werd commercieel geadviseerd door Huurconsult.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl