Hanwha Ocean huurt kantoorruimte in de Zuidtoren in Hoofddorp

Hanwha Ocean huurt kantoorruimte in de Zuidtoren in Hoofddorp

BNP Paribas Real Estate heeft in haar hoedanigheid als asset manager een huurovereenkomst gesloten met Hanwha Ocean voor 2.649 m² kantoorruimte in de Zuidtoren (www.zuidtoren.com) in Hoofddorp. BNP Paribas Real Estate is Asset Manager van de Zuidtoren in opdracht van een fonds gelieerd aan de in New York gevestigde wereldwijde asset manager Marathon Asset Management L.P.

Dit karakteristieke kantoorgebouw is in 2020/2021 volledig gerenoveerd, zowel op esthetisch gebied als op het gebied van duurzaamheid. Onderdeel van de grootschalige renovatie was het toevoegen van een flexibel kantoorconcept (Beyond Zuidtoren) en het installeren van warmtepompen waardoor het gebouw nu over een BREEAM Excellent rating en energielabel A+++ beschikt.

De Zuidtoren bestaat uit 17.000 m² kantoorruimte, verdeeld over 19 verdiepingen. Deze landmark biedt haar gebruikers een aantrekkelijke lobby met receptie en coffeebar, high end vergaderruimten en een restaurant met terras gelegen in een landelijke omgeving. De Zuidtoren is zeer goed bereikbaar door haar ligging pal naast het NS-station van Hoofddorp.

Hanwha Ocean (voorheen Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering) is een Zuid-Koreaanse onderneming met mondiale bedrijfsactiviteiten. Hanwha Ocean specialiseert zich in de vervaardiging van commerciële schepen en offshore-installaties, met als missie om de scheepvaartindustrie koolstofvrij te maken.

CBRE adviseerde BNP Paribas Real Estate en de verhuurder bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

https://nieuws.cbre.nl/hanwha-ocean-huurt-kantoorruimte-in-de-zuidtoren-in-hoofddorp/


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl