Necron Group - Oplevering hoofdkantoren Bausch+Lomb en JAS Forwarding

Necron Group - Oplevering hoofdkantoren Bausch+Lomb en JAS Forwarding

Met de oplevering van Green Square Logistics II / III in Aalsmeer realiseert Necron Group de nieuwe toekomstbestendige hoofdkantoren voor Bausch+Lomb en JAS Forwarding.

Twaalf maanden na het slaan van de eerste paal heeft projecteigenaar en ontwikkelaar Necron Group de sleutels van de nieuwe EMEA-hoofdkantoren van Bausch + Lomb en JAS Worldwide – Netherlands aan de huurders overgedragen. Het door Necron Group, tijdens de Provada 2023, van Dutch City Development (DCD) gekochte project is door diezelfde DCD als risicodragende ontwikkelaar turnkey opgeleverd tijdens een feestelijke bijeenkomst met de huurders.

Het logistieke bedrijfsgebouw, dat het duurzaamheidscertificaat BREEAM ‘Excellent’ krijgt, omvat circa 40.000 m2 BVO bestaande uit 5.000 m² kantoorruimte, een warehouse van circa 26.500 m² en een mezzanine van ruim 7.000 m². Daarnaast zijn er 272 parkeerplaatsen, 28 laadpalen en 40 loading docks gerealiseerd. Aan de Stegge Twello heeft het iconische bedrijfspand, en de aanleg van de buitenruimte, gerealiseerd in goede samenwerking met de Gemeente Aalsmeer en Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling. De directievoering was in handen van advies- en projectmanagementbureau Drees en Sommer Netherlands.

Gerard van Liempt, CEO Necron Group: “Er is het afgelopen jaar hard gewerkt door Aan de Stegge Twello om dit prachtige pand tijdig op te leveren en ik ben ontzettend trots dat we dit samen met al onze partners hebben kunnen realiseren. Mijn speciale dank gaat uit naar Robèrt Verheijden die met Dutch City Development de ontwikkeling en de bouw heeft overzien, hij heeft met zijn team er mede toe bijgedragen dat we vandaag hier het glas kunnen heffen samen met huurders op een succesvolle overdracht”.

Robèrt Verheijden, CEO van Dutch City Development: “Wij danken Necron Group voor de, wederom, prettige samenwerking en heten de huurders Bausch + Lomb en JAS een bijzonder hartelijk welkom op GSBC en wensen hen een succesvolle bedrijfsvoering toe”.

Green Square Logistics II/III maakt onderdeel uit van het grotere GSBC in Green Park Aalsmeer. Het is al geruime tijd de ambitie om GSBC te ontwikkelen tot hoogwaardig centrumgebied. Gebiedsontwikkelaar Necron Group werkt nauw samen met Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling (GPAG) om het gebied van maar liefst 17 hectare (!) uit te laten groeien tot dé nieuwe plek om te werken, ondernemen, leren, overnachten en recreëren.

Naast de ontwikkeling en realisatie van de diverse bedrijfspanden zal binnenkort begonnen worden met de bouw van onder meer een dual-branded Hilton hotel welke 284 kamers zal krijgen met daarnaast faciliteiten als een bar - restaurant, meeting rooms en een fitnessruimte.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl