Today Real Estate Development tekent voor nieuw kantoor in de genomineerde Kauwgomballenfabriek

Today Real Estate Development tekent voor nieuw kantoor in de genomineerde Kauwgomballenfabriek

 Vastgoedontwikkelaar Today Real Estate Development verhuist zijn kantoor naar de bovenste verdieping van de genomineerde Kauwgomballenfabriek in Amsterdam. De verhuizing, naar een ruimte van 700 m², zal na een uitgebreide verbouwing begin 2025 plaatsvinden. Deze nieuwe locatie biedt het bedrijf de mogelijkheid om verder te groeien en zijn positie binnen de vastgoedmarkt verder te versterken.

“De verhuizing naar de Kauwgomballenfabriek markeert een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf, nu ons team blijft groeien,” zegt Max van Eck, oprichter van Today Real Estate Development. “De nieuwe locatie biedt ons niet alleen de ruimte om verder uit te breiden, maar creëert ook een inspirerende omgeving waar we samen kunnen werken aan de toekomst van bedrijfsruimtes. Vanuit ons kantoor hebben we zicht op de omliggende bedrijfsgebouwen en vangen we tussen de panden door een glimp op van de Zuidas. Dit sluit naadloos aan bij onze gevarieerde klantenkring, van lokale ondernemers tot institutionele beleggers.”

Kauwgomballenfabriek

De Kauwgomballenfabriek, ontworpen door NEXT architects, is genomineerd voor de prestigieuze titel ‘Kantoorgebouw van het Jaar’. Het gebouw ligt in een snel ontwikkelende creatieve wijk en combineert historische architectuur met moderne elementen. De voormalige productiehal wordt momenteel getransformeerd tot KBF Warehouse, een plek die ondernemers uit de creatieve sector huisvest. Het vernieuwde ontwerp, waarin het bestaande stenen gebouw wordt aangevuld met transparante moderne elementen, zorgt voor een eigentijdse en industriële uitstraling. Dit samenspel van stijlen creëert een harmonieuze balans tussen het erfgoed en de toekomst van de locatie.

Betrokken partijen

De verhuizing naar de Kauwgomballenfabriek wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking van verschillende partijen. Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten trad op namens de verhuurder, terwijl Colliers adviseerde namens Today Real Estate Development. De nieuwe kantoorruimte wordt grondig verbouwd door TANK architecten waarbij de focus ligt op het stimuleren van samenwerking en creativiteit, passend bij de ambitie van het bedrijf om de vastgoedsector te vernieuwen. Today Real Estate Development trekt begin 2025 als eerste huurder in. De KBF is onderdeel van het fonds Episo 5, met als eigenaren Timeless Investments en Tristan Capital Partners.

Today Real Estate Development

Today Real Estate Development is ontwikkelaar van bedrijfsmatig vastgoed met een jong en ambitieus team. Today Real Estate Development heeft een sterke reputatie opgebouwd in de Nederlandse vastgoedmarkt. Zij creëren waardevolle ruimtes voor zowel ondernemers en gebruikers, in elke vorm en functie. Hun concepten Layers, Storage Club en Urban Miles spelen een cruciale rol in de aanpak van het bedrijf binnen de vastgoedontwikkeling.


Deel dit bericht


Andere berichten op Vastgoednieuws.nl