In de eerste helft van 2020 komen drie nieuwe retailers naar het Emma District in Eindhoven. De bedrijven hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten.

Onder de nieuwe retailers bevindt zich naast twee horecaconcepten ook een elektrisch automerk. Corné Kolsteren van Kolsteren Bedrijfshuisvesting, samen met Colliers verantwoordelijk voor de verhuur, geeft aan trots te zijn om Polestar in dit winkelgebied te huisvesten. Het jonge Zweedse merk Polestar vindt dat de vernieuwing niet snel genoeg gaat en wil breken met de traditionele auto-industrie. Alles gaat veranderen, van het ontwerp en tot en met de verkoop. De productie van de Polestar 2 staat op het punt van starten, waarbij de eerste modellen in de zomer geleverd worden.

Eetconcepten
Niet alleen Polestar, ook de eetconcepten die zich gaan vestigen in het winkelgebied zijn uniek. Loqma Sweets zal, zoals de naam het verraad, de Turkse specialiteit Lokma verkopen. Mood Street Food, bekend van de Mood-restaurants in Eindhoven en Rotterdam, zal zich richten op vers gemaakte Aziatische maaltijden.

Gevarieerde aanbod
Het Emma District huisvest meer dan 25 winkelformules in de binnenstad van Eindhoven. De komst van de drie nieuwe retailers draagt bij aan het gevarieerde aanbod in het winkelgebied.

Onderscheidende winkelconcepten
Chris Lanting van Colliers International en medeverantwoordelijk voor de verhuur vertelt hierover: “Het Emma District is een winkelgebied in Eindhoven met onderscheidende winkelconcepten. De ondernemers in het Emma District zijn erg betrokken bij de consument. De hoge mate van klantgerichtheid en het hoge serviceniveau maakt Emma District tot een winkelgebied met een eigen identiteit en aantrekkingskracht.“

Colliers International adviseerde samen met Kolsteren Bedrijfshuisvesting de eigenaar Admirant CV.