Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft een huurovereenkomst gesloten met hamburgerformule Burgerme. Het betreft een unit met een oppervlakte van ruim 130 m² in Ringers Winkelcentrum in Alkmaar. 

Het restaurant krijgt een fraaie plek met terras aan de kade bij het nieuwe Ringersplein. Burgerme opent hiermee haar vijftiende vestiging in Nederland en biedt plek aan 36 gasten en een bezorgservice met zeven bezorgfietsen. Het restaurant is vanaf 25 februari geopend.

Ontwikkelingen Ringers Winkelcentrum
Ringers Winkelcentrum heeft onlangs een transformatie ondergaan. Het vernieuwde winkelcentrum is een combinatie van voormalig winkelcentrum Noorder Arcade en de Ringerspassage. VJ sprak onlangs met Thijs Huis in het Veld, senior ontwikkelingsmanager bij AM, over deze herontwikkeling. 

Zo is aan de noordzijde van Ringers Winkelcentrum ongeveer 10.000 m2 toegevoegd. Met deze toevoeging wordt het winkelaanbod verder vergroot en de parkeervoorziening aanzienlijk uitgebreid tot circa 800 parkeerplaatsen. Ook het uitbreiden van de horeca en het toevoegen van de leisurefuncties zijn een belangrijk onderdeel van de herontwikkeling. 

Deze verhuurtransactie is namens AM tot stand gebracht door Ad Hoc Horecamakelaars.